top of page
juicyxlogo-white.png

Er det ikke på tide å gi jenter den musikken de virkelig fortjener til sin russefeiring? Juicy X er her for å lage de råeste russelåtene som ikke bare setter fyr på dansegulvet, men som også er skapt av jenter, for jenter.

Juicy X er her for å backe dere opp!

Juicy X er her for å gi bussen deres et eksklusivt lydspor som ikke bare setter i gang festen, men som også gir dere et ekstra boost av girl-power-juice. Enten dere har et spesifikt tema dere vil bygge låten rundt, eller bare vil ha noe som virkelig hyper dere opp, så er vi klare til å skape den perfekte russelåten som er skreddersydd for akkurat deres gjeng!
 

Juicy X er ikke bare musikk; det er en kraftig statement om å eie deres plass, feire suksesser og ha det gøy sammen.

Gjør din russefeiring ekstra saftig med Juicy X!

Kontakt oss for mer info eller bestilling

Takk for melding!

Vi i Juicy X garanterer topp kvalitet på låtene gjennom erfarne fagfolk med mange års bransjeerfaring. Vårt team består blandt annet av DJ Proxie, en erfaren og anerkjent DJ og produsent, som bringer sitt unike preg til Juicy X-låtene. DJ Proxie har spilt på clubber over hele Norge samt på internasjonale steder som Ibiza og Amsterdam. Med oss på laget har vi også Ketil Schei, en Grammy-prisbelønt musikkprodusent, bringer mange års ekspertise til Juicy X, og sikrer profesjonell kvalitet gjennom hans involvering i produksjon, miksing og mastering. Vi samarbeider også med en rekke flinke låtskrivere som vil sikre at teksten passer til deres buss.

Pris fra 45 000kr*

*Pris inkluderer at sangen vil bli gitt ut på Spotify.

*Ved kjøp av låt er det inkludert 1 redigering.

*Pris for flere redigeringer: 2 500,- pr. redigering.

bottom of page